Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



„RÓLUNK CSAK VELÜNK EGYÜTT!”

2008. november 24. 16:30 - 18:32
 


A Rákbetegek Országos Szövetsége
és a
Napfény Rákbetegek és Hozzátartozóik Egyesülete

2008. november 24-én, 16.30-kor
a Halis István Városi Könyvtár I. Emeleti Előadótermében
(8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 5.)

szeretettel vár minden emlőrákban érintett sorstársat és családtagjaikat, valamint minden kedves érdeklődőt a

„RÓLUNK CSAK VELÜNK EGYÜTT!”

országos előadássorozat nagykanizsai állomásán, melynek központi témája ezúttal az emlőrák lesz. Magyarországon az emlőrák a nők körében a leggyakoribb rosszindulatú daganat. A daganat korai felismerése befolyásolhatja a kezelés módját és meghosszabbíthatja kimenetelét. Ezért különösen fontos a tünetek ismerete, az emlő önvizsgálata és rendszeres szűrése.

Célunk a betegek hiteles és pontos tájékoztatása annak érdekében, hogy képesek legyenek tudatosabban irányítani sorsukat, tudatosabban vehessenek részt a rájuk vonatkozó döntésekben. A tájékozott beteg nagyobb biztonságban érezheti magát a kezelések során, sikeresebben tud küzdeni a gyógyulásáért.


A programsorozatot a NOVARTIS ONKOLÓGIA szabadfelhasználású támogatásával valósítjuk meg.

díjtalan
Szeretettel hívjuk és várjuk megjelenését!
A rendezvény előadói: Dr. Kolonics Judit, a Kanizsai Dorottya Kórház Onkológia Gondozójának szakorvosa Andrasek Mártonné dietetikus Kardos Beáta és Virovecz Ildikó védőnők, akiktől megtanulhatják az emlő helyes önvizsgálatát, valamint Szeglet Lászlóné és Tislarics Ferencné asszisztensek vérnyomást mérnek. Az esemény házigazdái: Karosi Lászlóné és Dr. Erdős Sándor, a Kanizsai Dorottya Kórház Onkológia Gondozójának főorvosa